Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boliger-aalborg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5787
City – Tuborg Park | Lejeboliger i Aalborg

Tuborg Park

Vil du bo tæt på Kildeparken, Skovdalen, Mølleparken, Havnen og Aalborg City, men fortsat have egen parkeringsplads, stilhed og frirum, så er muligheden her lige nu.

Et helt nyt område i City “Tuborg Park” indeholdende 114 lejligheder, der er en blanding af ejer- og lejeboliger, og de opføres i særdeles smuk arkitekttur og i en høj materialekvalitet. Boligerne har elegante designer altaner, der er helt specielt konstrueret i tyndt høj-styrke beton, som man får de helt rigtige og elegante design linjer – der passer til ejendommens eksklusive og elegante udtryk.

Boligerne er alle med 3 værelser og har et areal på 73-96 m², og er indrettet med størst mulig fleksibilitet, således de både kan benyttes til den lille familie, det ældre ægtepar eller som delebolig for unge. Vil du høre mere om mulighederne, så kontakt administrator på vk@haugaardbraad.dk.

Der er mulighed for indflytning pr. d. 1. juli 2018.

Se lejlighedsplaner og lejepriser her.