Lyse og velindrettede 2-4 værelses lejligheder i bebyggelse fra 2007 på Lindholm Brygge

Boligerne er indrettet med lyse parketgulve fra Junckers og med store glaspartier i stuen, hvorfra der er udgang til en stor altan med glasværn, der giver fuldt udsyn over Limfjorden. Værelser har indbyggede skabe. Der er stort åbent køkken/alrum med alle hårde hvidevarer af høj kvalitet.Toilet/Bad er med god plads og kombineret vaskemaskine/tørretumbler.

Der er tilhørende kælderrum på 3 m², egen parkeringsplads og elevator til lejligheden. Internet og TV følger med for 359 kr./md.

Der er endvidere mulighed for at leje carport og store kælderrum på 15 m².

 

Lindholm Brygge

Lindholm Brygge er et gammelt industriområde, som over de seneste år har undergået en stor forandring til i dag at være et dejligt boligmiljø. Limfjorden og store rekreative områder udgør tilsammen et pragtfuldt miljø. Lindholm Brygge er således en af Aalborgs nye attraktive bydele, der ligger fjorden, Lindholm Strandpark og fredet naturområde. Her er også beachvolley, træningsredskaber og en lille sti, der indbyder til en gå- eller løbetur ud i naturen. Desuden har du Vestbyens mange kultur- og fritidstilbud indenfor kort afstand ved blot at krydse Kulturbroen – den nye gang- og cykelsti over Limfjorden.

Skal du ud i landet, kan du fra Lindholm Brygge nemt springe på et tog fra Lindholm St., lige som du har let adgang til både lufthavnen og motorvejen.

Eksempel på lejligheder:

 

Værelser Areal Husleje md
   2 78 m² 7.450 kr. Se mere
   3 105 m² 8.650 kr. Se mere
   3 121 m² 9.950 kr. Se mere
   4 121 m² 10.450 kr. Se mere