Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boliger-aalborg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5787
Lindholm Brygge – Rygaard Park | Lejeboliger i Aalborg

Nyopførte boliger til indflytning i sommer 2019 på Lindholm Brygge

Boligerne er af højeste standard med store haver eller altaner med glasværn, der giver fuldt udsyn over Limfjorden. Værelser har indbyggede skabe og et stort åbent køkken/alrum/stue med alle hårde hvidevarer af høj kvalitet. Toilet/Bad er med god plads og med tørretumbler og vaskemaskine.

Der er tilhørende opbevaringsrum på 5 m² og egen parkeringsplads lige ved døren. Alle lejligheder har adgang via elevator, så adgang med indkøbsposer, børn eller andet er ingen sag.

Lejlighederne er 2-3 værelses på 73-95 m², hvor den månedlige leje starter ved 7.200 kr. Følg med her på siden for yderligere oplysninger, men vil du skrives op, så send en mail til ejendomskapital@gmail.com.

Lindholm Brygge

Lindholm Brygge er et gammelt industriområde, som over de seneste år har undergået en stor forandring til i dag at være et dejligt boligmiljø. Limfjorden og store rekreative områder udgør tilsammen et pragtfuldt miljø. Lindholm Brygge er således en af Aalborgs nye attraktive bydele, der ligger fjorden, Lindholm Strandpark og fredet naturområde. Her er også beachvolley, træningsredskaber og en lille sti, der indbyder til en gå- eller løbetur ud i naturen. Desuden har du Vestbyens mange kultur- og fritidstilbud indenfor kort afstand ved blot at krydse Kulturbroen – den nye gang- og cykelsti over Limfjorden.

Skal du ud i landet, kan du fra Lindholm Brygge nemt springe på et tog fra Lindholm St., lige som du har let adgang til både lufthavnen og motorvejen.