Allerede fra projektet blev offentliggjort har der været stor interesse for at leje boliger i “Rygaard Park”. Lejlighederne er klar til indflytning i sommeren 2019, så har du interesse i at leje en bolig, så skriv dig op til én af de 70 nye lejeboliger på Rygaard Park 36 – 68 ved at udfylde kontaktformularen til højre – det er ganske uforpligtende og gratis.

Huslejeniveauet svarer til de øvrige nyopførte private udlejningsbyggerier i Aalborg og havnefronten i Nørresundby og udgør 1.150-1.300 kr./m² eller svarende til en månedlig husleje på 7.200-9.325 kr. Dertil skal oplyses, at der er indgået special aftale med Stofa angående levering af TV og Internet til samlet 400 kr. for “den lille pakke” og 50/50 Mbit/s.

Læs mere om “Rygaard Park” og boligerne her.

Henvendelser vedr. udlejning skal ske til:
Ejendomsadministrator
HaugaardBraad
tlf. 25 21 50 48
vk@haugaardbraad.dk

Interesseliste

Skriv dig på interesselisten til en lejebolig i Rygaard Park, så kontakter vi dig løbende, når vi får ledige boliger. Vi gør dig samtidig opmærksom på, at dette ikke er en garanti for at få en lejebolig. 

Såfremt du skulle have nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte ejendommens administrator HaugaardBraad på telefon +45 25215048 eller mail vk@haugaardbraad.dk.dk


Dit fulde navn (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer og by (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Bekræft e-mail (skal udfyldes)

Dit mobilnr. (skal udfyldes)


Jeg ønsker at blive skrevet op til følgende lejligheder: (Sæt kryds)

eller...

3-værelses lejligheder. (Er beliggende på alle etager)

2-værelses lejligheder. (Er beliggende på alle etager)

Se grundplaner og lejepriser her.


Evt. bemærkninger:


captcha

Jeg er ikke robot, indtast ovennævnte kode