Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/boliger-aalborg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5787
Skriv dig op! | Lejeboliger i Aalborg

Allerede fra projektet blev offentliggjort har der været stor interesse for at leje boliger i “Trappen”. Men der kommer løbende opsigelser, så har du interesse i at leje en bolig, så skriv dig op til én af de 100 nye lejeboliger på Godsbanen 14-18 – også kaldet “Trappen” ved at udfylde kontaktformularen til højre – det er ganske uforpligtende og gratis.

Huslejeniveauet svarer til de øvrige nyopførte private udlejningsbyggerier i Aalborg og udgør 1.375-1.500 kr./m2 eller svarende til en månedlig husleje på 5.625-8.325 kr. Dertil skal oplyses, at der er indgået special aftale med Stofa angående levering af TV og Internet til samlet 400 kr. for “den lille pakke” og 50/50 Mbit/s.

Læs mere om “Trappen” og boligerne her.

 

Henvendelser vedr. udlejning skal ske til:
Ejendomsadministrator
ProDomus Team 1
tlf. 30214076
team1@prodomus.dk

Interesseliste

Skriv dig på interesselisten til en lejebolig i TRAPPEN, så kontakter vi dig løbende, når vi får ledige boliger. Vi gør dig samtidig opmærksom på, at dette ikke er en garanti for at få en lejebolig. 

Såfremt du skulle have nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte ejendommens administrator ProDomus telefon +45 30214076 eller mail team1@prodomus.dk


Dit fulde navn (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer og by (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Bekræft e-mail (skal udfyldes)

Dit mobilnr. (skal udfyldes)


Jeg ønsker at blive skrevet op til følgende lejligheder: (Sæt kryds)

eller...

Type A · Findes i to udgaver. (Er beliggende på alle etager)

Type B (Er beliggende på 1. til 6. sal)

Type C (Er beliggende på 1. til 6. sal)

Se grundplaner og lejepriser her.


Evt. bemærkninger:


captcha

Jeg er ikke robot, indtast ovennævnte kode