“Trappen” – tæt på det hele…

Ejendommen er beliggende på Godsbanen 14-18 omtales i daglig tale som ”Trappen”, idet den er opført som en trappe fra 3. til 7. etage. Derved er der ikke mindre end 4 fælles tagterrasser af varierende størrelser, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Aalborg. Alle tagterrasser, med sol fra syd og vest, er hyggelige samlingspunkter, der indbyder til fællesskab, samvær og hygge. Herudover har hver enkelt lejlighed en pæn altan med materet glasværn.

Logistik og transport
Ejendommen har gavlfacade ud mod Jyllandsgade, hvor Aalborgs busterminal og Aalborgs nye +Bus-forbindelser kommer til at ligge. Dette sikrer hurtig transport til både Universitetsområdet samt sundhedsuddannelserne.

Lejlighederne
Ejendommen består af 100 lejligheder, heraf 88 lejligheder er 50 m², og de resterende er 3-værelses lejligheder med et bruttoareal på hhv. 67 og 74 m². I stueetagen er der to erhvervslejemål, som kommer til at huse detailvirksomheder. Du kan se grundplaner og etageplaner her.

Ejendommen er opført i efter energiklasse +2022, og forbrugsomkostninger er derfor meget lave. Desuden er der indgået en aftale med internet- og TV-udbyder, hvorfor der er fordelagtige priser på disse ydelser.

Omgivelserne
“Trappen” ligger centralt på Godsbanearealet i nær relation til Jernbaneparken og direkte ud til ”Campustorvet”. Torvet er et spændende bytorv med masser af udearealer, og det naturlige omdrejningspunkt for livet i den nye bydel – med cafe, indkøbsmuligheder og adgang til de rekreative grønne arealer langs åen. Læs mere om området her.


Ønsker du uforpligtende at blive skrevet op til én lejebolig?
Skriv dig på interesseliste

De nye lejemål er indflytningsklare fra den 1. maj 2018, og der er allerede udlejet 60 lejligheder.
Skriv dig på interesseliste