“Trappen” – tæt på det hele…

Denne ejendom, der i daglige tale benævnes ”Trappen”, opføres som en trappe fra 3. til 7. etage. Der opføres ikke mindre end 4 fælles tagterrasser af varierende størrelser, hvorfra der bliver en fantastisk udsigt over Aalborg. Alle tagterrasser, med sol fra syd og vest, bliver hyggelige samlingspunkter som indbyder til fællesskab, samvær og hygge. Herudover vil hver enkelt lejlighed have en pæn altan, som bliver beskyttet med glasværn. Den nye ejendom er beliggende Godsbanen 14-18.

Logistik og transport
Ejendommen kommer til at ligge med facade ud mod Jyllandsgade, hvor Aalborgs busterminal og Aalborgs nye +Bus-forbindelser kommer til at ligge. Dette sikrer hurtig transport til både Universitetsområdet samt sundhedsuddannelserne.

Lejlighederne
Ejendommen består af 100 lejligheder, heraf 88 lejligheder på mellem 49 m² og 52 m², de resterende bliver 3-værelses lejligheder med et bruttoareal på hhv. 67 og 74 m², alle med solrige altaner med udsigt over de grønne arealer og midtbyen i Aalborg. I stueetagen bliver der to erhvervslejemål. Du kan se grundplaner og etageplaner her.

Omgivelserne
“Trappen” er beliggende centralt på Godsbanearealet i nær relation til Jernbaneparken og direkte ud til ”Campustorvet”. Torvet bliver et spændende bytorv med masser af udearealer, det naturlige omdrejningspunkt for livet i den nye bydel – med cafe, indkøbsmuligheder og adgang til de rekreative grønne arealer langs åen. Ejendommen passer perfekt ind i området. Et område der har gennemgået en spændende udvikling i løbet af de seneste år. Læs mere her.


Ønsker du uforpligtende at blive skrevet op til én lejebolig?
Skriv dig på interesseliste

De nye lejemål forventes indflytningsklare omkring maj/juni 2018.
Skriv dig på interesseliste