“Trappen” – tæt på det hele…

Ejendommen er beliggende på Godsbanen 14-18 omtales i daglig tale som ”Trappen”, idet den er opført som en trappe fra 3. til 7. etage. Derved er der ikke mindre end 4 fælles tagterrasser af varierende størrelser, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Aalborg i alle retninger. Alle tagterrasser, med sol fra syd samt øst og vest, er hyggelige samlingspunkter, hvor der både er muligheder for at være sammen med andre og holde intimsfære i små krogeder. Herudover har hver enkelt lejlighed en pæn altan med materet glasværn.

Logistik og transport
Ejendommen har gavlfacade ud mod Jyllandsgade, hvor Aalborgs busterminal og Aalborgs nye +Bus-forbindelser kommer til at ligge. Dette sikrer hurtig transport til både Universitetsområdet samt sundhedsuddannelserne.

Lejlighederne
Ejendommen består af 100 lejligheder, heraf 88 lejligheder er 50 m², og de resterende er 3-værelses lejligheder med et bruttoareal på hhv. 67 og 74 m². Til alle lejlighederne er der altaner på 6 kvm, der giver mulighed for at nyde byrummet bag det hærdede glasværn Du kan se grundplaner og etageplaner her.

I stueetagen er der to erhvervslejemål, der kommer til at huse detailvirksomheder.

Ejendommen er opført i efter energiklasse +2022, og forbrugsomkostninger er derfor meget lave. Desuden er der indgået en aftale med internet- og TV-udbyder, hvorfor der er fordelagtige priser på disse ydelser. Alle benyttede materialer – såvel inde som ude – er af høj kvalitet, herunder med Velfac-vinduer og facadesten i rød tegl.

Omgivelserne
“Trappen” ligger centralt på Godsbanearealet i nær relation til Jernbaneparken og direkte ud til ”Campustorvet”. Torvet er et spændende bytorv med masser af udearealer, og det naturlige omdrejningspunkt for livet i den nye bydel – med cafe, indkøbsmuligheder og adgang til de rekreative grønne arealer langs åen. Læs mere om området her.


Ønsker du uforpligtende at blive skrevet op til én lejebolig?
Skriv dig på interesseliste

De nye lejemål var indflytningsklare fra den 1. maj 2018, og der er allerede udlejet 85 lejligheder – så skynd dig for at få fat i en af de sidste lejligheder.
Skriv dig på interesseliste